AnastasiaDatumoverzicht

Onze beoordeling

AnastasiaDate is een online datingsite, die in maart 1993 werd opgericht door David en Elena Besuden. Het werd officieel gelanceerd op 21 januari 1997. De meeste leden van AnastasiaDate zijn mannen uit Noord-Amerika en vrouwen uit Oost-Europa, met name Rusland, Oekraïne, Tsjechië en meer. Via de online datingsite van AnastasiaDate kunnen alleenstaanden die continenten uit elkaar liggen verbinding en interactie hebben. Het overbrugt eigenlijk de kloof tussen alleenstaande mannen en vrouwen aan de andere kant van de wereld.

Voor sommige personen kan het echter lijken dat sommige andere profielen niet legitiem zijn. Integendeel, veel singles die al met andere leden hebben geprobeerd en getest en via AnastasiaDate een partner hebben gevonden, geloven het tegenovergestelde. Voor hen is deze online datingsite de beste plek om naar hun match te zoeken en een belangrijke andere te zijn.

Bovendien hebben niet-betalende leden van AnastasiaDate beperkte toegang tot alle functies die deze site te bieden heeft. Dus om je datingervaring te maximaliseren en om volledig te kunnen genieten van de vele voordelen van het zijn van een online dater op AnastasiaDate, moet je credits kopen. Als gratis gebruiker geniet je misschien nog steeds van online daten, maar met een betaald abonnement zul je zeker plezier beleven aan het ontmoeten van nieuwe mensen en het maken van vrienden met hen.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Oost-Europese vrouwen op zoek naar Noord-Amerikaanse mannen.
 • Singles op zoek naar zonzoekers, fitnessfans, citytrippers, natuurmeisjes, dierenliefhebbers.
 • Online daters die daadwerkelijk met andere singles willen spreken via telefoonconferentie.
 • Mannen die echte bloemen en geschenken naar interessante vrouwen willen sturen.
 • Singles op zoek naar een levenslange metgezel.

AnastasiaDate heeft wereldwijd 20 miljoen gebruikers. De meeste van deze gebruikers zijn mannen uit Noord-Amerika en vrouwen uit Oost-Europa, die geloven dat liefde geen grenzen kent. Ze kunnen oceanen uit elkaar liggen, maar de duizenden kilometers van de kloof tussen hen worden overbrugd door AnastasiaDate. Omdat het een online datingplatform is, zijn de meeste, zo niet alle leden op zoek naar een serieuze relatie die kan leiden tot een huwelijk, met name een buitenlands huwelijk tussen twee singles die tot verschillende rassen behoren.

Online daters in de AnastasiaDate-community kunnen ook leden zoeken en volgen die zijn gecategoriseerd als Sun-Seekers, Fitness-Fans, City Trippers, Nature Girls en Animal Lovers. Ook singles op deze datingsite zijn degenen die hun spel willen uitbreiden om in contact te komen met hun wedstrijden via een telefonische conferentie. Ze zijn ook liefdezoekers, die hun online datingervaring willen versterken door tastbare geschenken te sturen naar een lid dat speciaal voor hen is. Dit komt omdat singles van AnastasiaDate liefde willen aantrekken tijdens een spannende online datingervaring.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Minder dan 3 minuten.
 • Aanmelden met Google of Facebook.
 • Email verificatie.
 • Geen pre-registratie persoonlijk blad in te vullen.
 • Zeer weinig validatiegegevens vereist.

Aanmelden voor een account op AnastasiaDate is ongelooflijk snel en gemakkelijk. Je hebt 2 opties – om een ​​account aan te maken met je e-mail of om je aan te melden bij Facebook, wat sneller is. Kies vervolgens gewoon uw geslacht en uw voorkeur voor geslacht, plus geef uw naam, een geldig e-mailadres en uw wachtwoord op. Na het registratieproces ontvangt u een e-mail om het door u opgegeven e-mailadres te verifiëren. Dan is dat het! U wordt doorgestuurd naar uw profielpagina.

Zonder vragen vooraf te beantwoorden, kunt u uw account zo gemakkelijk instellen. Het is aan jou om meer details over jezelf toe te voegen nadat je je account hebt aangemaakt. Het is echter raadzaam om uw profielpagina zo gedetailleerd mogelijk te houden, omdat uw persoonlijke gegevens andere leden zullen helpen om u te evalueren en u meer te leren kennen.

Hoewel het aanmeldingsproces niet te veel van uw kostbare tijd kost omdat het snel en gemakkelijk is, kan dit een maas in de wet zijn voor oplichters of leden met negatieve motieven, omdat het niet strikt aanvullende pre-registratiegegevens of feiten vereist, noch bekijk foto’s. Aan de andere kant, omdat het een snel en eenvoudig proces is, kun je meteen beginnen met het verkennen en verbinden met andere singles.

Contact maken

 • Filter zoeken op leeftijd, land, interesses of Engelstalige vaardigheden.
 • Zoek naar leden met hun ID.
 • Voeg foto’s toe aan Correspondentie.
 • Praat met andere leden via Call Me.
 • Betaal $ 2,99 voor 20 minuten livechat of CamShare.
 • Er is een chatroom

Op AnastasiaDate zoeken naar andere singles en er contact mee maken zal handig voor je zijn. Dit online datingplatform biedt zijn leden verschillende zoek- en contactmogelijkheden. Je kunt je zoekopdracht filteren op leeftijd, land, interesses, sociale gewoonten en zelfs zijn / haar Engels sprekende vaardigheden. U kunt ook naar leden zoeken aan de hand van hun ID, wat een meer specifieke manier is om naar hen te zoeken of er naar terug te keren.

Als u daarnaast een Correspondentie naar een ander lid wilt schrijven en verzenden, heeft u de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Om van deze service te genieten, moet u echter credits hebben.

Een ander hoogtepunt van contact maken is wanneer u uw manier van communiceren met andere gebruikers wilt verbeteren, u kunt telefonisch met hen communiceren. Ja, met de Call Me-service van AnastasiaDate kunnen jij en je gekozen lid elkaars zoete stem horen en met elkaar praten, zolang je credits hebt. Dat betekent dat niet-betalende leden beperkte toegang hebben tot sommige functies van AnastasiaDate. Dus om je online datingervaring te maximaliseren, moet je credits kopen. Op die manier worden alle functies, evenals je matching- en datingsmogelijkheden, ontgrendeld.

Profielkwaliteit

 • leerzaam.
 • Bevestigde profielaanduiding.
 • Toont de verjaardag van de leden.
 • Kan worden afgedrukt.
 • Bevat video’s van profieleigenaren.
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Om haar leden een veilige online datingomgeving te bieden, zorgt AnastasiaDate ervoor dat al uw persoonlijke gegevens volledig worden beschermd en strikt niet worden bekendgemaakt. Om het bestaan ​​van nepprofielen in de datingcommunity te voorkomen, moeten alle nieuwe leden ook hun e-mailadres valideren door op de bevestigingslink te klikken die is verzonden naar de e-mail die ze hebben verstrekt. Ondanks deze beveiligingsmaatregel zijn er nog steeds bedrieglijke gebruikers met frauduleuze profielen. Maar omdat de profielen van de leden van AnastasiaDate aangeven of ze al dan niet zijn bevestigd, kunt u er zeker van zijn dat gebruikers waarmee u verbinding maakt niet nep zijn.

Daarnaast toont het profiel van een gebruiker ook zijn / haar verjaardag, zodat andere leden hem / haar bloemen of geschenken kunnen sturen, als ze dat willen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de dienst Bloemen en presenteert van AnastasiaDate.

Er is ook een optie om het profiel van een bepaalde gebruiker af te drukken als u ooit zijn / haar persoonlijke informatie wilt laten afdrukken. Wat interessanter is, is dat als je een glimp wilt opvangen van de wereld van het lid dat je aandacht en nieuwsgierigheid heeft gevangen, je kunt genieten van het bekijken van zijn / haar geüploade video’s op zijn / haar profiel zonder dat je hoeft te spenderen aan credits.

App

 • Direct bellen mogelijk.
 • Voor singles die onderweg zijn.
 • Inloggen met Facebook.
 • Vereist iOs 9.0 en hoger.
 • Vereist Android 4.0.3 en hoger.

Voor online daters die onderweg zijn, is er een mobiele app-versie voor AnastasiaDate. Het kan gratis worden gedownload, of u nu een iOs of een Android-gebruiker bent. De mobiele app-versie van AnastasiaDate is echter alleen compatibel met Apple-apparaten met iOs 9.0 en hoger en met Andriod-apparaten met een Ice Cream Sandwich-versie en hoger. Als u deze app wilt downloaden, moet u ook 18 jaar of ouder zijn, omdat deze inhoud voor volwassenen heeft.

Via de AnastasiaDate-app kun je binnen enkele seconden ideale wedstrijden zoeken, gedetailleerde profielen lezen, berichten, foto’s of stickers verzenden, communiceren en uiteindelijk liefde vinden. Zelfs als u niet de hele dag achter uw computer zit, kunt u via uw mobiele apparaat nog steeds contact houden met andere singles. Met de AnastasiaDate mobiele dating-app zijn er geen excuses meer om te beginnen met het zoeken naar uw potentiële date en potentiële andere en om uw datingskansen te vergroten.

Real Life Review

“Ik moet toegeven dat ik sceptisch ben over deelname aan online datingsites, gewoon omdat ik problemen heb. Een ander ding dat mijn twijfel voedt, is het bestaan ​​van nepprofielen die er alleen zijn om andere gebruikers op te lichten. Maar vorige week, terwijl ik de afluisteraar was gesprek van mijn officieren over de sensatie van online daten, werd ik nieuwsgierig. Dus toen ik thuiskwam, probeerde ik te zoeken naar online datingplatforms en kwam ik AnastasiaDate tegen. Ik had echter nog steeds reserveringen.

Nu gebruik ik het al dagen. Ik kan niet zeggen dat ik volledig tevreden ben, want eerlijk gezegd lijken sommige profielen daar echt nep te zijn. Foto’s zien er ook te goed uit om waar te zijn. Dus ik denk dat sommige berichten misschien alleen door bots worden gegenereerd. Ik ontvang ook zoveel berichten die op mijn scherm flitsen van prachtige dames met de optie om gratis te chatten. Maar na een paar berichten geprobeerd te hebben, werd me al gevraagd om credits te kopen om door te gaan met chatten. Dus ik denk dat ze een aantal aantrekkelijke vrouwelijke profielen gebruiken om mannen te verleiden meer credits te kopen.

Toch zou je deze datingsite eens willen proberen, want als je bereid bent geld aan credits uit te geven, kun je proberen met een van je wedstrijden te praten door een telefoontje te boeken. Op die manier kun je zien of degene met wie je praat een legitiem lid is of gewoon verzonnen. “- Software Engineer (28)

Ontwerp en bruikbaarheid

De interface van de online datingsite van AnastasiaDate is gedetailleerd. U kunt veel verschillende informatie lezen op de startpagina en op de andere pagina’s. De site is niet moeilijk te navigeren. U kunt eenvoudig pagina’s vinden, zoals veelgestelde vragen, nieuws en updates, mediapublicaties, succesverhalen en de sectie Veilig daten. Daarnaast is het ook informatief. Vanaf de startpagina kunt u leren over de beveiligingsmaatregelen en verschillende functies van AnastasiaDate, waardoor de site op een bepaalde manier leerzaam is.

Desondanks vind je de site misschien een beetje overweldigend vanwege de vele foto’s van andere leden die aan de rechterkant van het scherm verschijnen. Maar nogmaals, u kunt nog steeds gemakkelijk de site verkennen omdat het gebruikte lettertype en de grootte ervan leesbaar zijn en details niet rommelig zijn.

AnastasiaDatum Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Inschrijven
 • Leden doorbladeren
 • Correspondentie
 • Virtuele geschenken
 • Brieven lezen
 • 360 ° -video’s

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Live chat
 • Camshare
 • Bloemen en presenteert
 • Bel mij
 • Correspondentie verzenden
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Lidmaatschap
1 maand 9,99 USD / Maand 9,99 USD
credits
20 credits 0,80 USD / tegoed 15,99 USD
40 credits 0,75 USD / tegoed 30,00 USD
80 credits 0,70 USD / tegoed 56,00 USD
160 credits 0,60 USD / tegoed 96,00 USD
200 credits 0,60 USD / tegoed 119,00 USD
300 credits 0,60 USD / tegoed 179,00 USD
400 credits 0,55 USD / tegoed 219,00 USD
500 credits 0,50 USD / tegoed 249,00 USD
600 credits 0,50 USD / tegoed 299,00 USD
700 credits 0,45 USD / tegoed 315,00 USD
800 credits 0,40 USD / tegoed 319,00 USD
900 credits 0,40 USD / tegoed 359,00 USD
1.000 credits 0,40 USD / tegoed 399,00 USD
5.000 credits 0,38 USD / tegoed 1.899,00 USD

Is AnastasiaDate duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is AnastasiaDate duur.

Betalingsmogelijkheden

 • Kredietkaart
 • PayPal

Speciale functies

De diensten van AnastasiaDate zijn bedoeld om haar leden te helpen nieuwe mensen van duizenden leden te ontmoeten, te ontmoeten en te leren kennen, of ze nu gewoon een vriendelijk gesprek willen hebben of een serieuze en langdurige relatie.

360 ° -video’s

Laat je aantrekkelijke leden zien in exclusieve 360 ​​° -video’s en geeft je het gevoel dat je deel uitmaakt van hun wereld.

Telefonische reservering

Een Call Me-service waarmee u kunt praten met uw online date, of u nu dezelfde taal spreekt of niet. Met de hulp van een professionele tolk, die een vertaling van hoge kwaliteit geeft, laat deze speciale functie taalbarrières niet toe om een ​​effectieve en plezierige communicatie te hebben.

Directe oproep

Een andere Call Me-service waarmee u onmiddellijk kunt praten met een lid waarin u bent geïnteresseerd, zolang deze online is en een gevorderd of vloeiend Engels spreekt. Deze speciale functie is alleen beschikbaar in de app-versie en voor Android-gebruikers. 

Bloemen en presenteert

Een bewonderenswaardige manier om je genegenheid voor te tonen een aandachttrekkend lid, overal in de wereldbol. Met deze speciale functie kunt u bloemen, gadgets, parfums, cadeaubonnen en certificaten, chocolaatjes en andere memorabele cadeaus naar een lid sturen dat speciaal voor u is.

Camshare

Een tweerichtingswebcaminteractie waarmee u een ander lid face-to-face kunt zien in een videochat met een heldere en levendige HD-kwaliteit.

Onze beoordeling

Inschrijven: 2.5 / 5
Contact maken: 2.5 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 2.5 / 5

Conclusie van de redactie

Voor relatiezoekers die geïnteresseerd zijn in contact met andere singles uit andere landen, kunnen online datingplatforms, zoals AnastasiaDate, die de ongelijkheid tussen mensen uit verschillende delen van de wereld overbrugt, enorm helpen. AnastasiaDate kan een weg zijn voor veel singles die op verschillende continenten wonen, omdat AnastasiaDate gelooft dat liefde geen grenzen kent. Als je een liefdesleven wilt hebben en andere singles over de hele wereld wilt verkennen, is deelname aan AnastasiaDate een van de beste opties voor jou. U hebt niet alleen toegang tot een aantal prachtige individuen van over de hele wereld, maar kunt ook met hen praten en hun stem horen en hen echte bloemen en geschenken sturen. Deze gebaren zullen je dating-game echt verbeteren en je meer kansen geven om het hart te winnen van dat AnastasiaDate-lid dat je interesse heeft getrokken. Als je echter slechts een basisgebruiker bent, heb je geen volledige toegang tot sommige functies . Dus om het meeste uit je online datingervaring te halen, wil je misschien credits kopen. Ja, je moet geld uitgeven, maar als dit de meest effectieve manier voor je is om je wederhelft te vinden, dan is wat je uitgeeft onvergelijkbaar met het geluk dat je zult vinden.

FAQ

Diensten

Wat is CamShare?

CamShare is de nieuwste premium communicatiedienst die AnastasiaDate aanbiedt. Het is een tweeweg webcamcommunicatie, waarmee u uw date persoonlijk kunt zien in HD vision.

Hoe begin ik een CamShare-sessie?

Klik op de om CamShare te gebruiken CamShare-knop naast de profielfoto. Daarna wordt een nieuwe chatsessie geopend, waarin u en een ander lid elkaar in een levendige kleurenweergave kunnen zien.

Wat is telefonische reservering?

Met de dienst Telefoonreservering kunt u praten met een ander lid waarin u bent geïnteresseerd. 

Hoe werkt telefonische reservering?

U moet minimaal 24 uur voor het gesprek reserveren. Na het invullen van het reserveringsformulier zal een van onze tolken contact opnemen het lid met wie u wilt spreek om de afgesproken tijd te hebben bevestigd. 

Ik wil een lid bellen, maar we spreken verschillende talen. Kunt u mij helpen?

Absoluut. We hebben professionele tolken, die zal u helpen door te bieden hoge kwaliteit vertaling. 

Is de telefonische reservatieservice gratis?

Wanneer u een telefonische reservering plaatst, worden 100 credits van uw account afgetrokken voor een minimale gesprekstijd van 10 minuten. Als u langer wilt praten, wordt er een toeslag van 10 credits per minuut berekend.

Wat is Direct bellen??

Met de Direct Call-service kunt u, in tegenstelling tot Telefoonreservering, praten een andere gebruiker direct en direct wanneer deze online is. Dat betekent dat u niet langer hoeft te boeken voordat u belt. 

Kan ik rechtstreeks bellen met iemand die een andere taal spreekt?

Alleen leden met een gevorderd of vloeiend Engels kunnen direct bellen.

Hoe werkt de Direct Call-service?

Je moet hebben onze Android-app. Kies vervolgens het lid waarmee u wilt spreken door op te klikken telefoonpictogram op zijn / haar profiel.

Hoeveel zou een directe oproep kosten?

Voor elke minuut van elke worden 5 credits in rekening gebracht telefoontje. 

Wat zijn bloemen en cadeautjes?

Bloemen en cadeaus kunnen worden verzonden naar het lid van uw keuze, waar ook ter wereld. Deze service is een goede manier om een ​​aangename indruk op te maken uw gekozen lid. 

Wat zijn de geschenken die ik naar andere leden kan sturen?

Via de service Flowers and Presents kunt u bloemen, parfums, gadgets, cadeaubonnen, chocolaatjes en meer verzenden. Bekijk onze catalogus om alle items te zien waaruit u kunt kiezen. 

Hoe lang worden de geschenken afgeleverd, en hoe weet ik dat ze echt worden afgeleverd?

Uw de keuze van geschenken wordt binnen 3-5 dagen aan het door u gekozen lid bezorgd. Bij levering ontvangt u een melding en ontvangt u een foto van de ontvanger met de geleverde geschenken.

Service annulering

Wat als ik een bestelling heb geplaatst voor een verkeerd lid?

Als u per ongeluk een bestelling plaatst voor een verkeerd lid of de verkeerde artikelen selecteert, neem dan meteen contact op met onze klantenservice. 

Kan ik een terugbetaling krijgen als ik per ongeluk bestellingen plaats??

U kunt alleen een terugbetaling krijgen voor bestellingen die per ongeluk zijn geplaatst als de artikelen nog niet zijn geleverd, en als u uw bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen kunt annuleren. Er zijn annuleringskosten van 20 credits. Aan de andere kant, items die al zijn geleverd vóór annulering, worden niet terugbetaald.

feiten

Ik kwam een ​​gebruiker tegen met een nep profiel; welke acties ga je ondernemen?

In In dit geval worden alle credits die zijn gemaakt tijdens de communicatie met dit lid vergoed.

Een lid blijft geld en dure geschenken van mij vragen. Wat kan ik doen om te voorkomen dat hij / zij verder met mij communiceert??

Dergelijke leden worden permanent verbannen uit de AnastasiaDate-community. 

Heeft AnastasiaDate een versie van de mobiele app?

Ja, de AnastasiaDate-app kan worden gedownload via de Apple Store en Google Play Store. 

Usability

Hoeveel foto’s kan ik uploaden?

U kunt 4 foto’s uploaden  – 1 miniatuurfoto, die uw hoofdprofielfoto wordt en 3 extra foto’s, die op uw profielpagina kunnen worden bekeken.

Ik wil mijn profiel laten verwijderen. is het mogelijk?

Ja, u kunt uw deactiveren AnastasiaDate-account wanneer u maar wilt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top