Amor en Linea Review

Onze beoordeling

Amor en Linea werd in 2008 gelanceerd door mede-oprichters Dave Heysen en Daniel Haigh onder de 3H Group. Amor en Linea maakt deel uit van het Oasis Dating Network dat bestaat uit zeven datingwebsites die allemaal dezelfde profieldatabase delen. Sommige van deze sites zijn Oasis, Oasis UK, Amor en Linea, Tata Date en meer. Elke site heeft zijn eigen demografie en Amor en Linea richt zich op de Latijns-Amerikaanse gemeenschap. Het Oasis-netwerk heeft gezamenlijk 20,9 miljoen leden, met dagelijks 400.000 inloggen.

 • 400.000 dagelijkse aanmeldingen
 • Op de desktopwebsite domineren gebruikers uit Colombia, gevolgd door Mexico en vervolgens Argentinië
 • Op de mobiele app komen de meeste gebruikers uit Australië, gevolgd door de VS..

De leden van Amor en Linea zijn divers. De topgebruikers van de desktopwebsite komen uit Colombia, gevolgd door Mexico, vervolgens Argentinië, Chili en ten slotte Spanje. De top 4 gebruikers van mobiele apps (zowel iOS als Android) komen uit Australië, daarna Groot-Brittannië, gevolgd door de VS en vervolgens Indonesië.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Kan via e-mail of Facebook zijn
 • Wat je zoekt kan zijn: vriendschap, informele dating of een serieuze relatie
 • Aanvullende informatie b.v. fysiek uiterlijk en bezetting zijn optioneel
 • Foto’s hebben goedkeuring nodig voordat ze kunnen worden geüpload
 • E-mailadressen moeten worden geverifieerd

Registreren via Facebook betekent klikken op één knop en, onverklaarbaar, nog steeds uw basisgegevens zoals gebruikersnaam, e-mailadres, verjaardag, enz. Moeten invoeren. Amor en Linea heeft vrij strikte regels in uw foto-uploads, maar ze zijn begrijpelijk: uw gezicht heeft om duidelijk zichtbaar te zijn, groter dan 360 bij 540 pixels en minder dan 3 MB. De meeste andere details worden pas toegevoegd nadat u uw account heeft aangemaakt. Deze omvatten: uw “over mij”, locatie, identiteit, uiterlijk, levensstijl, persoonlijkheid, interesses, enz. Het gedeelte over identiteit bevat specifieke vragen over uw nationaliteit en eerste en tweede taal, wat een belangrijk aspect lijkt te zijn op deze website, omdat het zo divers is. De beste gebruikers van de website komen uit Colombia en Mexico, terwijl het voor de app Australië en de VS is.

Contact maken

 • Als je iemand leuk vindt, hebben ze maar 3 dagen om te reageren
 • Mensen met wie u overeenkomt, worden automatisch opgenomen in uw lijst met contactpersonen
 • U kunt gebruikers toevoegen aan uw “favorietenlijst”
 • Gratis zoeken beschikbaar
 • Het verzenden van berichten naar andere gebruikers is gratis voor iedereen

U kunt profielen zoeken met zeer geavanceerde filters. Voor de basiszoekactie kunt u filteren op leeftijdsbereik, land, staat / provincie, afstand, met profielfoto of nu online. De geavanceerde zoekopdracht biedt u de mogelijkheid om overeenkomsten te filteren op basis van dezelfde gegevens waarmee u zich heeft aangemeld (bijvoorbeeld identiteit, uiterlijk en persoonlijkheid). U kunt ook zoeken op gebruikersnaam. Het patroon van uw zoekopdracht / es kan worden opgeslagen zodat u het later opnieuw kunt gebruiken. Het beste deel is dat al deze zoekfuncties gratis zijn.

Wanneer iemand op Amor en Linea je profiel leuk vindt, heb je slechts 3 dagen om te reageren met een like-achtige, een negeer- of een misschien. Als je ze leuk vindt, kun je meteen beginnen met chatten. Als je een “misschien” hebt beantwoord, kun je gewoon op elk gewenst moment naar hun profiel terugkeren. Je gesprek met iemand verschijnt als een pop-up. Net als Hornet is er geen aparte pagina voor uw berichten. Het is ook beperkt tot een kleine hoek rechtsboven, en wanneer u op elk bericht klikt, verschijnt een langzaam ladende pop-up. Uw contactenlijst wordt in dezelfde kleine, rechterbovenhoek geplaatst. Je favorieten staan ​​bovenaan de lijst. U kunt de lijst ook naar wens herschikken.

Profielkwaliteit

 • Ontvang een melding telkens wanneer iemand je profiel leuk vindt
 • Totdat je je profiel hebt voltooid, kun je slechts 10 profielen per dag leuk vinden
 • Profielen van datingwebsites voor zusters (d.w.z. Oasis Active) worden ook getoond
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • Foto, beschrijving, locatie, identiteit, uiterlijk, levensstijl, etc. kunnen later worden toegevoegd

De website is gratis te gebruiken, dus je hebt onbeperkte acties, waaronder profielen. Als je je profiel nog niet hebt ingevuld, kun je maar 10 profielen per dag leuk vinden. Het is een goede stimulans om mensen meer details op hun profiel te laten zetten en om fraude te voorkomen. Profielfoto’s kunnen meer dan één zijn en elk van hen kan anoniem door andere gebruikers worden gewaardeerd. Profielen, vergelijkbaar met Tagged, kunnen kleurrijke thema’s hebben. Het grootste deel van profielen zijn de zelfbeschrijvende tekstvakken. Hoewel dit meestal een zegen is voor andere datingsites (omdat leden de neiging hebben lui te worden en het gewoon met één zin te vullen), hebben veel Amor en Linea-leden van deze functie geprofiteerd en zichzelf gedetailleerd beschreven.

Bij het bijwerken van uw profiel is er een speciaal veld dat zegt: “Ik identificeer mezelf als een transgender (transseksueel, crossdresser of andere geslachtsvariant).” Amor en Linea belooft dat dit stukje informatie niet zichtbaar zal zijn in je profiel, waardoor het risico van beknelling door politieagenten die doen alsof ze wedstrijden bekijken, wordt geëlimineerd. Wanneer u echter naar de onderkant van uw instellingen bladert, is er een selectievakje met het label “Ik wil niet worden gekoppeld aan leden die zich identificeren als transgender.” Hoewel je zou kunnen pleiten voor anonimiteit, omdat niemand weet of iemand een transgender is en niemand zal weten of iemand ervoor heeft gekozen om niet te worden gekoppeld aan transgenders, is er nog steeds een kwestie van vooroordelen.

App

 • Voornamelijk beschikbaar in het Spaans
 • Dezelfde lay-out als Oasis-apps
 • Algehele beoordeling van 4 sterren
 • Top Android-gebruikers zijn Mexico en Colombia
 • Top iOS-gebruikers zijn de VS en Colombia

De app heeft dezelfde lay-out als de meeste services in het Oasis Dating Network, maar met de primaire taal Spaans. Gelukkig is er een optie om te veranderen naar Engels. De app ziet er netjes en georganiseerd uit. Wedstrijden worden weergegeven in grote pictogrammen (in tegenstelling tot de 1×1-foto’s die een raster vormen dat tegenwoordig veel voorkomt in datingsites), zodat u een potentiële contactpersoon van dichterbij kunt bekijken. Het tabblad voor berichten is gerangschikt op basis van wie het laatst contact met u heeft opgenomen en afbeeldingen kunnen binnen het gesprek worden verzonden.

Real Life Review

“Ik vond mijn vriendin van 2 jaar op deze website. Het is als een Facebook om te daten. Het doet wat het bedoeld is en heeft me geholpen mijn speciale iemand te vinden. Heel erg bedankt Amor en Linea voor het gratis zijn. Ik was gewoon nooit bereid om geld uit te geven aan apps die alleen resulteren in informele, kortetermijnrelaties. Hoewel veel mensen nog steeds klagen over de advertenties, wen je er uiteindelijk aan. Ik ben heel blij om te kunnen instaan ​​voor deze datingsite. Dit is de gemakkelijkste 5-sterren voor mij.” – Mannelijke technicus (26)

Ontwerp en bruikbaarheid

De website heeft een vergelijkbare lay-out en ziet eruit als de meeste sites in het Oasis Dating Network. Het ontwerp is schoon en gestroomlijnd. Navigatie is eenvoudig en de functies kunnen gemakkelijk worden gevonden. Een kritiek is dat de website vol advertenties staat. Zelfs de kleine pop-up voor uw bericht heeft een bijbehorende advertentie. Anders dan dat, is het gebruik van de functies pijnloos, intuïtief en kan het een goed moment zijn als je er eenmaal aan gewend bent.

Amor en Linea Kosten en prijzen

Is Amor en Linea duur of goedkoop?

In vergelijking met andere providers is Amor en Linea gratis.

Speciale functies

Tips voor veilig daten

Amor en Linea heeft een speciale pagina gewijd aan het begeleiden van gebruikers in online veiligheid. Het geeft tips zoals telefonisch spreken om de identiteit van de persoon te waarborgen, anoniem te blijven (geen echte naam, adres, contactnummer, enz.) Totdat u vertrouwen schept, een veilige plek te kiezen, zoals een koffieshop wanneer u voor het eerst vergadert tijd, en nooit geld online verzenden. Als er een lid is waar u verdacht van bent of vreemd gedrag vertoont, heeft Amor en Linea de knop Melden.

Schreeuw uit

Een Shout Out is een speciaal bericht dat je in één keer blootstelt aan 1.000 van je meest actieve wedstrijden. U kunt een bericht kiezen tussen:

 • Bekijk mijn profiel!
 • Neem contact met mij op! Ik ben op zoek naar nieuwe vrienden.
 • Wil je chatten?
 • Ben je op zoek naar een date?
 • Bekijk mijn fotogalerij!

Via Shout Out ontvang je 10 keer meer aandacht. Je kunt ook een gratis Shout Out verzenden via Facebook, die wordt weergegeven als een website-share met je aangepaste bijschrift erop.

Onze beoordeling

Inschrijven: 4.5 / 5
Contact maken: 4.0 / 5
Profielkwaliteit: 4.0 / 5
App: 4.0 / 5
Real Life Review: 5.0 / 5

Conclusie van de redactie

Amor en Linea, hoewel in de Oasis-familie aangeduid als de Spaanse versie, heeft nog steeds een aanzienlijk aantal Amerikaanse gebruikers. Dit laat zien hoe divers het Oasis Dating Network is als het gaat om leden die zich aanmelden. Amor en Linea heeft het perfecte recept voor een succesvol sociaal netwerk: veel leden, veel functies en een gebruiksvriendelijke website. Dankzij dezelfde profieldatabase die wordt gedeeld door zeven Oasis-websites, vind je overal ter wereld veel mensen met hetzelfde doel: romantiek, liefde en vriendschap vinden. Handige vertalingen worden ook op het puntje van uw vingers geleverd om te zorgen voor een naadloze ervaring. Het beste van alles is dat het helemaal gratis is. Het is absoluut de moeite waard om het gratis uit te proberen en je aan te melden.

FAQ

feiten

Hoe werkt Amor en Linea?

Nadat u een account hebt aangemaakt, krijgt u wedstrijden te zien op basis van uw eigen criteria (leeftijd, locatie, enz.). Je kunt kiezen welke je leuk vindt, niet leuk vindt of gewoon later terugkeert. De gebruiker heeft dan 3 dagen de tijd om je leuk te vinden en als dat het geval is, kun je beginnen met chatten.

Is Amor en Linea overal ter wereld verkrijgbaar?

Ja, AmorenLinea is overal ter wereld beschikbaar.

Is er een forum voor Amor en Linea?

Nee, er is geen forum voor AmorenLinea vanaf nu.

Is er een Android-app voor Amor en Linea?

Ja, het is beschikbaar in Google Play.

Is er een iPhone-app voor Amor en Linea?

Nee. Vanaf het moment van schrijven, AmorenLinea is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers.

Hoe neem ik contact op met Amor en Linea?

U kunt ze e-mailen op [email protected] of vul het contactformulier op de website zelf in. Ze bieden geen klantenondersteuning via de telefoon, dus gebruik niet het nummer dat u gebruikt kunnen bekijken op hun site.

Heeft Amor en Linea een Facebook?

Ja. Hun Facebook-gebruikersnaam is @AmorEnLineaGratis.

Usability

Kan ik Amor en Linea gebruiken zonder te registreren?

Nee. U moet zich als lid aanmelden met uw e-mailadres of bestaande Facebook-account.

Hoe download ik de Amor en Linea-app?

Ga naar Google Play, zoek “Oasis – Dating” op en download het.

Hoe deactiveer ik mijn account?

Ga naar het tabblad ‘Mijn profiel’ rechtsboven naast je profiel. Klik op “Instellingen” en vervolgens op de pagina Accountinstellingen op “Account deactiveren” onder Account. Alternatieven worden aan u gepresenteerd. Als u door wilt gaan met de deactivering, staat de optie onderaan de pagina.

Kan ik mijn account opnieuw activeren?

Ja. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen AmorenLinea opnieuw. Uw contactenlijst kan echter niet worden hersteld.

Betaling

Hoeveel kost het premium abonnement?

Sinds AmorenLinea is volledig gratis, er worden geen premium-pakketten aangeboden.

Is Amor en Linea gratis?

Ja. De meeste functies van AmorenLinea zijn gratis te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top