AfroRomance Beoordeling

Onze beoordeling

Veel datingsites bieden geregistreerde gebruikers een platform om elkaars profielen te bekijken, een interesse en een bericht te sturen dat mogelijk tot een echte date kan leiden. Ze bieden echter niet allemaal een platform dat geschikt is voor gebruikers die specifiek op zoek zijn naar een partner uit een ander ras.

Dat is precies wat AfroRomance pleit voor.

AfroRomance koppelt alleenstaande zwarte jongens aan alleenstaande witte meisjes en vice versa. Het is een van de populairste interraciale datingsites in de Verenigde Staten met echte succesverhalen. Met de slogan: “Waar liefde meer is dan huiddiep” beweert deze site meer te bieden dan alleen functionaliteiten die je helpen een date te vinden. Deze online dating service biedt ook een veilige omgeving waar interraciale paren elkaar kunnen ontmoeten en gedijen.

Is deze website echt in gesprek of is het slechts één grote oplichterij? We hebben deze site van dichterbij bekeken om erachter te komen of AfroRomance de moeite van het bekijken waard is. Voor meer informatie over deze site, hoe het werkt, leden, prijzen en meer, lees je in onze diepgaande review hieronder!

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • 80.000 leden wereldwijd
 • De meeste gebruikers hebben specifieke racevoorkeuren
 • De meeste gebruikers zijn op zoek naar een serieuze relatie
 • 600.000 maandelijkse paginabezoeken en activiteiten komen uit de Verenigde Staten

De meerderheid van de leden van AfroRomance komt uit de Verenigde Staten en de Verenigd Koninkrijk. De meeste gebruikers zijn serieuze daters. Je kunt zien aan de hoeveelheid informatie die direct beschikbaar is in hun profielen. Er zijn maar weinig – zo niet geen – nepprofielen in de website aangezien de site strikte beveiliging implementeert. Dergelijke nepprofielen kunnen er zijn om alleen de website te testen en te observeren, maar niet om gebruikers op te lichten. Deze zwendelgebruikers worden onmiddellijk verbannen van de site door de actieve moderators / AfroRomance maakt het een punt om gebruikers te verbieden voor een vleugje verdachte activiteit.

Bovendien is er een gelijkmatige verdeling tussen mannelijke en vrouwelijke leden. Of u nu op zoek bent naar een langdurige relatie, een penvriend, een vriend, deze site heeft u gedekt.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Aanmelden duurt 7-15 minuten
 • Kan meedoen met Facebook
 • Online dating veiligheidstips worden getoond na een succesvolle aanmelding

Accountregistratie in AfroRomance duurt 7-15 minuten, afhankelijk van hoe snel u een paragraaf kunt schrijven waarin uw persoonlijkheid en interesses worden beschreven. Aanmelden bestaat uit drie belangrijke stappen.

De eerste stap vereist dat u uw geslacht, etniciteit en seksualiteit invoert. De tweede stap is waar u uw e-mailadres en genomineerde wachtwoord invoert. Ten slotte moet u uw voornaam en achternaam opgeven (die niet in uw profiel worden weergegeven). geboortedatum, locatie en bijnaam. U wordt ook gevraagd om een ​​paragraaf van ten minste 20 woorden te schrijven waarin u zichzelf beschrijft.

Protip: houd je gedeelte ‘Over mij’ eenvoudig, kort en krachtig. Dit zorgt ervoor dat je profiel opvalt en meer memorabel wordt.

Contact maken

 • Gratis leden zoeken met geavanceerde filters
 • Favoriete lijst beschikbaar
 • Flirts verzenden is gratis
 • Berichten zijn uitsluitend bedoeld voor betalende gebruikers

AfroRomance is een gratis zoekfunctie waar u kunt kiezen om gebruikers te bekijken die recent actief waren of die recent hun profielen hebben bijgewerkt. Je kunt het filter ook instellen op nieuwe leden, populaire leden en leden die binnenkort jarig zijn. De resultaten tonen gebruikers die zich alleen in uw land bevinden. Er is ook een geavanceerd zoekfilter beschikbaar dat ook gratis te gebruiken is. U kunt zoeken op bijnaam, trefwoord of etniciteit. U kunt ook uw zoektermen opslaan voor later gebruik.

Contact opnemen met functies aangeboden door AfroRomance zijn eenvoudig en duidelijk. U kunt een flirt sturen via de pagina met zoekresultaten van leden door op de beschikbare hartknop te klikken. Je kunt ook een sticker sturen door op de beschikbare flirtknop in het profiel van het andere lid te klikken. Met AfroRomance kunt u uw favoriete contacten gratis opslaan in een lijst en kunt u uw flirts en de profielen die u hebt bezocht bijhouden via uw profieldashboard. Als je wilt zien wie je profiel heeft bekeken en je aan hun favorietenlijst heeft toegevoegd, moet je premium lid zijn.

Een ander ding dat alleen premium-leden kunnen doen, is berichten verzenden naar andere gebruikers. Wanneer een andere gebruiker u echter een bericht stuurt, kunt u gratis antwoorden.

Profielkwaliteit

 • Gebruikers kunnen de profielen van andere leden zien, zelfs zonder een premium abonnement
 • Gratis leden kunnen alle foto’s van andere leden bekijken
 • Gratis leden kunnen maximaal 5 foto’s uploaden
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen
 • De profielen zijn vrij gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto en informatie kunnen later worden gewijzigd

Na het geven van de eerste informatie houdt het invullen van je profiel in dat je wat meer persoonlijke gegevens invult die meer over je uiterlijk gaan. Op de volgende pagina moet je een kop plaatsen en wat meer details invullen die je persoonlijkheidstype kunnen laten zien. Een groen vinkje vinkt de pagina’s aan als u ze hebt ingevuld. Er is ook een meter die u laat weten hoeveel procent uw profiel compleet is.

AfroRomance biedt u ook de mogelijkheid om informatie weer te geven over het soort persoon dat u zoekt. U kunt een paragraaf schrijven met minimaal 20 woorden die de persoonlijkheid van uw type beschrijven. Wanneer u klaar bent met het plaatsen van gegevens in uw profiel, wordt dit door het personeel beoordeeld voordat het live gaat. Dit duurt meestal minder dan 30 minuten.

App

  AfroRomance heeft geen mobiele app.

  Real Life Review

  Ik hou echt van vrouwen die niet dezelfde etnische afkomst hebben als de mijne, die blank is. Ik hou van gekleurde vrouwen en ik geloof dat kinderen met een gemengd ras erg mooi zijn en ik wil er zelf een hebben. Ik was lid van verschillende andere dating-apps waarin ik een aantal vrouwen ontmoette en dateerde, maar slaagde er niet in ze naar het volgende niveau te brengen. Het was of ze waren niet serieus of ze wilden niet snel vastgebonden worden. Ik werd aanbevolen om me aan te melden voor AfroRomance door mijn vriend, die zijn huidige vrouw op het platform vond. Aanvankelijk had ik echt geen verwachtingen dat ik iemand uit de app zou ontmoeten. 2 jaar online dating uitproberen zonder dat er iets goeds uit zou komen, zou je hoop zeker naar beneden halen. Aanmelden, er was een optie als je op zoek bent naar vrienden, relatie, penvriend, huwelijk, etc. Ik klikte op het huwelijk omdat ik geen interactie wilde hebben met andere vrouwen die niet meer dezelfde wensen hadden. Ik heb de contributie van 3 maanden betaald, omdat ik zag dat de site een geld-terug-garantie biedt – als het niet lukt, verspilde ik geen geld.

  Maar na een maand uitproberen had ik het echt naar mijn zin. Ik ontmoette nogal wat vrouwen voordat ik de juiste voor mij vond. Nu zijn we 3 jaar gelukkig getrouwd en hebben we 2 prachtige gemengd rasbaby’s – de ene is 2 jaar oud en de andere is 3 maanden oud. Ik heb een prachtige familie en dat is allemaal te danken aan AfroRomance.

  Ontwerp en bruikbaarheid

  De website van AfroRomance heeft een eenvoudig en strak ontwerp. De interface is zo ontworpen dat gebruikers van elke wettelijke leeftijd de website zonder problemen kunnen gebruiken. Het menu wordt rechtsboven op de pagina geplaatst, zodat u eenvoudig door de functies van de site kunt navigeren. Interactieknoppen zoals bericht, flirten en toevoegen aan favorietenlijsten worden in het voorbeeld van het zoeken van leden geplaatst. Ze kunnen ook gemakkelijk worden gezien op alle gebruikersprofielen. Lidmaatschap upgrade pagina knoppen worden handig geplaatst op relevante delen van de website en op pop-up pagina’s wanneer u op een betaalde functie komt.

  AfroRomance kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • registratie
  • Profiel maken
  • Flirt verzenden
  • Zoeken naar leden
  • Zet interessante contacten op favorietenlijst

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • Berichten versturen
  • Kijk wie je op hun favorietenlijst heeft gezet
  • Kijk wie je profiel heeft gecontroleerd
  • Browse onzichtbaar
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Premium lidmaatschap
  1 maand 19,95 USD / maand 19,95 USD
  3 maanden 13.17 USD / Maand 39,50 USD
  6 maanden 11,66 USD / maand 69,95 USD

  Is AfroRomance duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere aanbieders is AfroRomance bovengemiddeld.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart
  • PayPal
  • Contant geld

  Betalingsvrijheid

  • Kosten worden op uw factuur weergegeven als ‘INTERRDATIN’

  De upgradepagina’s voor leden van AfroRomance zijn strategisch op de website geplaatst. Het verschijnt elke keer dat u op een betaalde functie klikt. De prijzen op de upgradepagina zien er aantrekkelijk uit wanneer je er voor het eerst naar kijkt. Dit komt omdat de gemarkeerde prijzen de wekelijkse kosten van elk lidmaatschapsplan zijn. De totale lidmaatschapskosten van de duur van elk abonnement worden grijs weergegeven, direct onder het aantal maanden van uw gekozen lidmaatschap.

  AfroRomance biedt een geld-terug-garantie van 3 maanden als u niet tevreden bent met uw ervaring met hun website.

  Speciale functies

  Behalve om te zien wie je profiel heeft bekeken en wie je op hun favorietenlijst heeft gezet, heeft AfroRomance geen opvallende functies.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 2.0 / 5
  Contact maken: 3.0 / 5
  Profielkwaliteit: 3.5 / 5
  Real Life Review: 5.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Over het algemeen biedt AfroRomance een betrouwbaar platform voor singles met verschillende etnische achtergronden om mogelijke partners van hun gewenste race te ontmoeten. De datingwebsite doet het goed om hun gebruikersbestand gevuld te houden met echte gebruikersprofielen – het verbieden van gebruikers die verdacht zijn van frauduleus of nep. Ze hebben ook een geld-terug-garantie van 3 maanden waaruit blijkt dat ze ervan overtuigd zijn dat leden van hun datingsite een plezierige en vruchtbare ervaring zullen hebben. In feite hebben ze honderden succesverhalen gepubliceerd op hun webpagina. De verhalen zijn van eerdere leden die hun partners van AfroRomance hebben ontmoet en vandaag gelukkig zijn getrouwd. Hiermee kunnen we zeggen dat AfroRomance een goed platform is voor interraciale dating. Als je niet van interraciaal daten houdt, kun je door onze andere datingsites-recensies bladeren.

  FAQ

  Lidmaatschap

  Kan ik gratis lid worden van AfroRomance?

  Ja, registratie voor een account op AfroRomance is gratis.

  Wat heb ik nodig om een ​​account aan te maken bij AfroRomance?

  Uw persoonlijke gegevens en een geldig e-mailadres.

  Is het mogelijk om mijn account tijdelijk te deactiveren?

  Ja, in uw accountinstellingen wordt uw account tijdelijk gedeactiveerd door op ‘Pauzeren’ te klikken.

  Hoe kan ik mijn AfroRomance-account permanent verwijderen?

  In uw accountinstellingen zou de knop ‘Mijn account sluiten’ uw account permanent verwijderen.

  Is premium lidmaatschap in AfroRomance beschikbaar?

  Ja, premium lidmaatschap is beschikbaar in 3 verschillende looptijden – 1 maand, 3 maanden en 6 maanden.

  Wat zijn de beschikbare betalingsopties voor een premium lidmaatschap?

  Creditcard, PayPal, postwissel.

  Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik mijn account ophalen?

  Ga naar de inlogpagina en klik eenvoudig op ‘Wachtwoord vergeten’ en volg de instructies op de pagina.

  Usability

  Hoe werkt het bijpassende algoritme van AfroRomance?

  AfroRomance heeft een zoekfunctie die u naar wens kunt aanpassen. Gebruikers worden ook aangemoedigd om op hun profiel de specifieke etniciteit te vermelden waarnaar ze op zoek zijn.

  Is er een chatfunctie beschikbaar in AfroRomance?

  U kunt berichten naar andere gebruikers sturen, maar u moet premium lid zijn. Wanneer een andere gebruiker u echter een bericht stuurt, kunt u gratis antwoorden.

  Er is iemand aanstootgevend. Kan ik de gebruiker blokkeren??

  In het profiel van die gebruiker ziet u een vervolgkeuzemenu direct naast het pictogram ‘favoriet’. Klik daarop en er is een optie als u die gebruiker wilt blokkeren.

  Zal ik in staat zijn om mijn ware liefde te ontmoeten via AfroRomance?

  Hoe u met andere gebruikers omgaat, is duidelijk aan u. Toch biedt AfroRomance een geld-terug-garantie van 3 maanden als u niet tevreden bent met uw ervaring op hun datingsite.

  Heeft AfroRomance een mobiele app?

  AfroRomance is alleen beschikbaar op Bureaublad.

  Veiligheid

  Is het gebruik van AfroRomance veilig?

  AfroRomance heeft beveiligingsfuncties die zijn gebruikers beschermen. Beledigende gebruikers blokkeren en melden bij de klantenservice van AfroRomance is vrij eenvoudig.

  Doet AfroRomance profielvalidatie en achtergrondcontroles?

  AfroRomance doet geen profielvalidatie en achtergrondcontroles voor elk profiel, maar als ze vinden dat uw account nep is, zullen ze uw account verbannen.

  Waarom is mijn account verbannen?

  U heeft mogelijk de gebruiksvoorwaarden van AfroRomance geschonden. U kunt hun klantenservice vragen om de exacte reden te achterhalen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top