AfroIntroductions Review

Onze beoordeling

AfroIntroductions wordt beheerd door Cupid Media en is een van de toonaangevende datingsites voor Afrikaanse singles. Met meer dan 2,5 miljoen leden wereldwijd, biedt Afrontroductions een handvol functies om u te helpen bij het ontmoeten en verbinden van singles, moge deze zich dichtbij of ver van uw locatie bevinden.

In deze diepgaande evaluatie hebben we deze datingsite getest om te zien of deze in overeenstemming is met andere online datingplatforms die er zijn. Voldoet het aan onze verwachtingen als de nummer één website voor het ontmoeten en verbinden met Afrikaanse singles of schiet het tekort aan zijn prestigieuze reputatie? Lees hieronder meer over deze site, de prijzen, leden, de goede en de slechte.

 • U krijgt een persoonlijk profiel dat u kunt invullen
 • Actieve en responsieve leden
 • 2000 dagelijkse aanmeldingen
 • Frequente bezoekers van deze site komen uit Frankrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland
 • 2,5 miljoen geregistreerde leden wereldwijd

AfroIntroductions verzamelt wereldwijd 2,5 miljoen leden met meer dan 2.000 dagelijkse aanmeldingen en heeft een sterke ledenactiviteit en statistieken om haar ‘toonaangevende Afrikaanse datingsite’ te beweren. Vijfenzestig procent van de leden is man, terwijl de resterende 35% vrouw is. Wezen een prominente site dat mensen van Afrikaanse afkomst met andere mensen verbindt, actieve en responsieve leden hebben is een belangrijk pluspunt.

Met een geweldige uitvoering als deze, is er zeker een soulmate of hoogstens een goed gesprek. Wees voorzichtig en meld verdachte activiteiten onmiddellijk, indien aanwezig, aan hun direct beschikbare klantenondersteuning. Een strenge beveiliging is tenslotte geweldig, maar je moet ook heel voorzichtig zijn als het gaat om de online wereld. 

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Aanmelden is eenvoudig en probleemloos; duurt slechts een minuut of twee
 • Geen e-mailverificatie voor authenticiteitscontrole
 • Biedt Facebook-registratie en login
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn om een ​​account aan te maken
 • Foto’s worden binnen 24 tot 48 uur goedgekeurd, afhankelijk van het verkeer op de site
 • U moet uw voornaam, geslacht, leeftijd, e-mailadres en gekozen wachtwoord opgeven
 • Een account aanmaken via Facebook synchroniseert automatisch uw persoonlijke gegevens van een dergelijk sociaal mediaplatform

AfroIntroductions biedt zijn gebruikers een eenvoudige en snelle manier om een ​​account op de site aan te maken. Het heeft zowel e-mail- als Facebook-opties om uit te kiezen. Het gebruik van de Facebook-optie is vrij eenvoudig omdat het al uw gegevens met deze datingsite in slechts een oogwenk synchroniseert. Het gebruik van de vorige optie duurt echter ook slechts een minuut. U voert uw e-mailadres, wachtwoord, geslacht en leeftijd in. Klik op ‘Nu singles bekijken’ en je bent klaar om te gaan.

We hebben gemerkt dat geslacht en leeftijd de primaire basis vormen voor je eerste wedstrijden. Natuurlijk kunt u het zoek- en matchingproces verder optimaliseren nadat u uw profiel hebt voltooid en uw zoekfilters hebt aangepast. Na het inloggen wordt u echter onmiddellijk naar een startpagina gebracht waar u uw eerste wedstrijden kunt bekijken. Als je iemand tegenkomt die interessant is om mee in contact te komen, is het beter om een ​​foto op je profiel te hebben zodat je niet als schaduw of oplichter komt.

Houd er rekening mee dat foto’s eerst moeten worden goedgekeurd door de beheerder voordat ze worden weergegeven. Het goedkeuringsproces duurt ongeveer 24 tot 48 uur. Dus upload je beste foto meteen als je ooit een foto wilt kopen.

Contact maken

 • De site maakt gebruik van “cupid tags” om wedstrijden te optimaliseren
 • Profielfoto’s kunnen gratis worden bekeken
 • Live video- en audiochat zijn beschikbaar in de functie Instant Messenger
 • U kunt in realtime zien hoeveel online zijn
 • Beperkte contactmiddelen voor standaardleden
 • U kunt een bericht van een premium lid beantwoorden
 • Een betaald lidmaatschap geeft u toegang tot alle contactfuncties van de site
 • Er is een chatroom

AfroIntroductions biedt veel functies om contact te leggen met andere leden. Als u echter standaardlid bent, zijn niet veel van deze functies zo bruikbaar. Een gratis lid kan bijvoorbeeld alleen een gesprek beginnen met een betaald lid. Gratis leden kunnen geen contact met elkaar opnemen. Een van de twee kanten van het gesprek moet het premium lidmaatschap zijn.

Net als alle andere niche-datingsites van Cupid Media kunnen gebruikers ervoor kiezen om “cupid-tags” aan hun profiel toe te voegen. Wanneer naar deze tags wordt gezocht, verschijnt uw profiel bij de aanbevolen of “overeenkomende” gebruikers. Deze tags kunnen elke goede eigenschap zijn, zoals ‘hardwerkend’, ‘lang’, ‘knap’ of ‘prachtig’. Kies tags die je aantrekkingskracht en persoonlijkheid enorm zullen laten zien..

Om het potentieel van deze website volledig te benutten, moet u een betaald lidmaatschap hebben. In vergelijking met andere datingsites zijn de prijzen van AfroIntroductions relatief gematigd. Sommigen zien het als een goede investering, terwijl anderen het als een onnodige uitgave kunnen beschouwen. Het is helemaal aan jou en je portemonnee om te bepalen of deze site en de speciale functies die het biedt de moeite waard zijn.

Test AfroIntroductions gratis

Profielkwaliteit

 • Het invullen en verifiëren van uw profiel verhoogt uw kansen om opgemerkt te worden door andere leden
 • Meldingen verschijnen wanneer iemand je profiel bekijkt en favoriet maakt
 • Het weergeven en weergeven van openbare foto’s in je profiel zijn indicatoren voor serieuze daters
 • Het invullen van informatie in uw profiel kan vervelend zijn, omdat er veel categorieën zijn, zoals gewoonten, voorkeuren, fysiek uiterlijk en nog veel meer te beantwoorden
 • De profielen zijn zeer gedetailleerd
 • De profielinformatie kan later worden gewijzigd
 • Profielfoto’s zijn gratis zichtbaar voor iedereen

Profielen op elke andere Cupid Media-site zijn gedetailleerd met zoveel informatie die van u wordt gevraagd. Net als andere Cupido-sites, vraagt ​​AfroIntroductions hun leden echter niet om hun profielen aan te vullen. Wees gewaarschuwd dat het ontbreken van profielinformatie en geen foto’s op het display een oorzaak kan zijn voor het opschorten van uw account. De beveiliging op deze website is vrij strak om de gebruikers een leuke en veilige omgeving te bieden. Om te voorkomen dat uw account wordt beëindigd, werkt u uw profiel bij en communiceert u met anderen.

In uw profiel kunt u openbare en privéfoto’s uploaden – beide worden natuurlijk eerst door het beheerteam beoordeeld. In privéfoto’s kun je kiezen welke mensen daar toegang toe hebben. Het invullen van je profiel kan ook vervelend zijn, omdat het je onderzoekt naar de zeer specifieke details van je leven, zoals voorkeur, religie, opleidingsniveau, hobby’s, woonsituatie en nog veel meer. Maar als het je ook helpt om scammy-profielen uit te filteren en je match te vinden, dan is de tijd die je besteedt om je profiel aan te vullen misschien wel de moeite waard. Het hebben van een volledig profiel maakt het voor anderen gemakkelijker om uw profiel te vinden en te zien of u een vangst voor hen bent. Dit werkt ook andersom.

App

 • Gratis te downloaden in de Google Play Store; niet beschikbaar op iTunes
 • Ontvang maandelijks gemiddeld 1200 downloads
 • Heeft meer dan 100.000 installaties op Google Play, met een redelijk hoge ledenbeoordeling
 • App is erg populair bij duizendjarige en iets jongere gebruikers
 • Vereist uw telefoon om de 5.0-versie van Android of hoger te hebben
 • Wordt geleverd met een gebruikersvriendelijke interface, net als de desktopversie
 • Handiger voor drukke en altijd gebruikers onderweg
 • Eenvoudig te gebruiken en te navigeren, maar heeft een verouderd ontwerp

De app is beschikbaar in mobiele app-winkels zoals Google Play en App Store. In navolging van het ontwerp van een typische Cupid Media-site biedt AfroIntroductions dezelfde functies op mobiel, zoals de gebruiker op de hoogte stellen wanneer een activiteit plaatsvindt, foto’s uploaden, toegang tot Instant Messenger en profielen van andere mensen bezoeken.

Het is handig en gemakkelijk te gebruiken. Het ontwerp kan echter een beetje verouderd en onaangenaam zijn voor technisch onderlegde, esthetisch gevoelige millennials. In vergelijking met het ontwerp van andere dating-apps brengt AfroIntroductions niets nieuws of nieuws aan tafel.

De staleness wordt echter tegengegaan met de vele functies die AfroIntroductions haar gebruikers biedt, zoals de Instant Messenger, “Cupid Tags” en het aanbevelen van wedstrijden. Een geweldige aanvulling op de website, de mobiele app van AfroIntroductions maakt het verbinden en aansluiten sneller en gemakkelijker.

Real Life Review

“Ik probeerde AfroIntroductions alleen maar uit te proberen. Ik had niet echt verwacht dat ik de liefde van mijn leven zou ontmoeten. Ik had gewoon plezier in het willekeurig praten met mensen. En toen gebeurde dit kuiken. Haar naam is Anita. Het begon met een eenvoudige chat. We begonnen wat meer te chatten totdat mijn dagen niet compleet voelden wanneer ik niet met haar had gesproken. Ik installeerde de mobiele app zodat ik een melding kreeg wanneer ze me een bericht stuurde. Dit duurde een paar maanden totdat ik besloot om geld te sparen om naar haar te gaan. 2 jaar later zijn Anita en ik verloofd! Man, we zijn deze website veel verschuldigd! ” – Sean, 32

Ontwerp en bruikbaarheid

In vergelijking met andere datingsites in de oververzadigde markt van vandaag, kan AfroIntroductions absoluut worden begraven door andere flitsende en nieuwere datingsites in termen van ontwerp. Het is ouderwets en eerlijk gezegd niet zo uitnodigend om naar te kijken.

Deze site geeft echter een gevoel van nostalgie door zijn eenvoud en het is vrij eenvoudig te gebruiken. Alles is gerangschikt op een manier die gemakkelijk te volgen en intuïtief te gebruiken is. Het is misschien niet aantrekkelijk voor meer esthetisch-slimme millennials, maar voor oudere generaties die niet de moeite nemen om een ​​nieuwe app te leren kennen en niet onder de indruk zijn van al die flash om mee te beginnen, zal het ontwerp van AfroIntroductions voor hen werken.

AfroIntroductions Kosten en prijzen

Gratis diensten

 • Basic matching
 • Stuur interesse
 • Communiceer met betalende leden
 • Cupido-tags toevoegen
 • Eenvoudig zoeken en toegang tot zoekfilters
 • Nu gratis testen

Op services gebaseerde vergoedingen

 • Communiceer met alle leden
 • Live chat met instant messenger
 • Verberg je profiel en blader anoniem
 • Rang boven andere leden
 • VIP-profiel markeren
Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
Platinum-lidmaatschap
12 maanden 12,50 USD / maand 149,99 USD
3 maanden 23,33 USD / maand 69,98 USD
1 maand 34,99 USD / Maand 34,99 USD
Gouden Lidmaatschap
12 maanden 10.00 USD / Maand 119,98 USD
3 maanden 20,00 USD / Maand 59,99 USD
1 maand 29,98 USD / maand 29,98 USD

Is AfroIntroductions duur of goedkoop?

In vergelijking met andere aanbieders is AfroIntroductions gemiddeld. Nu gratis testen

Betalingsmogelijkheden

 • Overschrijving
 • Kredietkaart
 • PayPal
 • paysafecard

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor automatische verlenging. Als u zich niet heeft afgemeld, wordt het abonnement automatisch verlengd voor de aangegeven periodes.

Om ervoor te zorgen dat uw keuze correct wordt verwerkt door het systeem, is het raadzaam om wijzigingen aan te brengen in uw instellingen voor automatisch verlengen ten minste 48 uur voordat uw lidmaatschap vervalt.

Speciale functies

Cupido raakt

Je kunt tags op je profiel plaatsen met woorden die het beste pronken met je goede eigenschappen. Dit worden “Cupido-tags” genoemd. Deze tags helpen u, aangezien uw profiel verschijnt wanneer naar deze tags wordt gezocht.

Blokkeerlijst

Als je aanstootgevende berichten hebt ontvangen of mensen hebt ontmoet die je niet leuk vindt, kun je deze eenvoudig in je geblokkeerde lijst plaatsen zodat ze geen contact met je kunnen opnemen.

Verifieer accounts

U kunt ervoor kiezen om uw account te verifiëren door een identificatiedocument op de site te uploaden of een e-mail te sturen naar [email protected] Dit zal uw authenticiteit versterken.

Instant Messenger

Dit is een livechat met camera en tekst. Een Standard-lid kan echter alleen communiceren met Gold- of Platinum-leden. Gold- en Platinum-leden kunnen met iedereen communiceren, ongeacht het lidmaatschapsniveau.

Onze beoordeling

Inschrijven: 3.5 / 5
Contact maken: 3.0 / 5
Profielkwaliteit: 3.0 / 5
App: 3.0 / 5
Real Life Review: 5.0 / 5

Conclusie van de redactie

AfroIntroductions volgt de gesneden en gedroogde formule van een typische Cupid Media-datingsite. Keer op keer heeft Cupid Media verschillende landen samengebracht en heeft voortdurend bewezen dat liefde en verbinding misschien niet door afstand hoeven te worden beperkt. In AfroIntroductions brengt Cupid Media ons de unieke smaak van Afrika. Deze datingsite verbindt Afrikaanse singles met de wereld en vice versa. Matig geprijsd en gemakkelijk verkrijgbaar via een mobiele app, kan AfroIntroductions u in slechts enkele muisklikken voorstellen aan uw potentiële levenspartner. Meld je nu aan om te zien waar het allemaal om draait, het is helemaal gratis zonder verplichtingen! Test AfroIntroductions gratis

FAQ

Usability

Hoe kom ik erachter wie geïnteresseerd is in mij op AfroIntroductions?

Wanneer leden interesse in u tonen, worden ze toegevoegd aan uw lijst “Wie is geïnteresseerd in mij”. U kunt deze lijst openen door “Geïnteresseerd in mij” te kiezen in het menu “Activiteit” op de startpagina van uw lid.

Hoe antwoord ik op iemand die geïnteresseerd is in mij op AfroIntroductions?

Als een lid interesse in u heeft getoond en u ook in hem of haar geïnteresseerd bent, kunt u interesse teruggeven. Je kunt ook een bericht naar dat lid sturen als je dat wilt.

Hoe zoek ik naar leden?

Er zijn veel verschillende manieren waarop u AfroIntroductions kunt gebruiken om naar uw perfecte match te zoeken. Met hun krachtige zoeksysteem kunt u door een breed scala aan leden bladeren of uw zoekresultaten beperken tot een paar specifieke leden. Ze bieden ook geavanceerde zoekopties, zoals zoeken op “lidnummer” of “trefwoord”. Of u kunt zoeken naar leden die momenteel online zijn, leden die aan uw wedstrijdcriteria voldoen, en meer!

Wat is het fotogoedkeuringsproces bij AfroIntroductions?

Foto’s worden beoordeeld door de beheerder om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hun foto-eisen. Je gezicht is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar en je foto is niet aanstootgevend. Dit proces wordt meestal binnen 24 tot 48 uur voltooid, afhankelijk van het siteverkeer.

Hoe wijzig ik de volgorde van mijn foto’s op AfroIntroductions?

Als u uw foto’s opnieuw wilt bestellen, zorgt u er eerst voor dat u geen foto’s in behandeling of verborgen hebt. Sleep vervolgens uw foto’s totdat u tevreden bent met hun bestelling. Klik op de knop ‘Verzenden’ om uw wijzigingen op te slaan. Uw nieuwe fotobestelling is direct zichtbaar in uw profiel.

Lidmaatschap en betaling

Hoe annuleer ik mijn automatische facturering bij AfroIntroductions?

Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor automatische verlenging. Als u zich niet heeft afgemeld, wordt het abonnement automatisch verlengd voor de aangegeven periodes. U kunt de automatische verlenging annuleren door door ‘Facturering’ te kiezen in het menu Instellingen op de startpagina van uw lid. Klik op “Nee” naast “Mijn lidmaatschap automatisch verlengen?” En klik vervolgens op de knop “Opslaan”. U wordt gevraagd om uw keuze te bevestigen: klik op “Auto rebilling uitschakelen”. Uw automatische verlenging wordt nu uitgeschakeld voor de huidige lidmaatschapsperiode. U kunt deze optie op elk gewenst moment weer wijzigen in “Ja”.

Wat zijn de beschikbare lidmaatschapsopties?

Er zijn drie soorten lidmaatschap op AfroIntroductions: Standard, Gold en Platinum. Standaardlidmaatschap is gratis en stelt u in staat om interesse naar andere leden te sturen en te communiceren met Gold- en Platinum-leden. Gouden leden kunnen communiceren met alle leden van de site, ongeacht hun lidniveau. Platinum-leden hebben toegang tot alle sitefuncties, inclusief geavanceerde matching-functies en berichten vertaal diensten.

Hoe worden mijn betalingsgegevens beveiligd??

AfroIntroductions neemt alle nodige stappen om ervoor te zorgen dat uw creditcardgegevens veilig worden bewaard. Ze geven uw persoonlijke gegevens niet door aan en verkopen deze niet aan onbevoegden. Dit wordt ondersteund door hun privacybeleid. Alle transacties worden beveiligd door SSL-codering.

Ik heb technische problemen met mijn betaling.

Als uw betaling is geslaagd maar u de site nog steeds niet kunt gebruiken, logt u uit en logt u opnieuw in om een ​​nieuwe sessie te starten. Verder vereist AfroIntroductions dat bepaalde programma’s en internetbrowserinstellingen correct werken.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

AfroIntroductions biedt de volgende betaalmethoden: creditcard, betaalpas, PayPal, cheque, overschrijving, vouchers en andere landspecifieke betaalmethoden.

Veiligheid

Hoe bescherm ik mijn privacy?

Er zijn veel stappen die u kunt nemen om uw privacy te beschermen tijdens het zoeken naar uw perfecte match. AfroIntroductions beveelt aan dat u een ander e-mailadres gebruikt voor online dating. Er zijn veel e-mailproviders, zoals Google, Yahoo en Hotmail.

Hoe beschermt AfroIntroductions mijn veiligheid?

Ze nemen de veiligheid van hun leden heel serieus. Hun toegewijde fraudepreventie-team maakt gebruik van fraudebestrijdingstechnologie van wereldklasse hun gebruikers veilig.

Hoe houd ik mijn wachtwoord veilig op AfroIntroductions?

Ze bevelen aan dat uw wachtwoord een combinatie van letters, cijfers en symbolen is en ten minste zes tekens lang is. Geef uw wachtwoord om welke reden dan ook nooit aan iemand. Als een ander lid u om uw wachtwoord vraagt, meld dit dan onmiddellijk. Er is geen legitieme reden dat een ander lid uw wachtwoord nodig heeft.

Hoe blokkeer ik dat een gebruiker contact met mij op AfroIntroductions opneemt?

U kunt een lid blokkeren om contact met u op te nemen vanuit verschillende delen van de site. In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de knop “Gebruiker blokkeren”. In een ledenprofiel, klik op de knop “Gebruiker blokkeren”. In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Gebruiker blokkeren”. Zodra u een lid via een van de bovenstaande methoden hebt geblokkeerd, kunnen deze niet langer contact met u opnemen. U kunt de leden zien die u hebt geblokkeerd door “Blokkeerlijst” te kiezen in het menu “Activiteit” op de startpagina van uw lid.

Hoe meld ik misbruik op AfroIntroductions?

U kunt een ander lid uit verschillende delen van de site melden. In berichten, klik tijdens het lezen van hun bericht op de link ‘Misbruik melden’. Klik in het profiel van een lid op de knop “Misbruik melden”. In Instant Messenger, klik op het menu “Meer” en klik vervolgens op “Misbruik melden”. Geef zoveel mogelijk informatie en bewijsmateriaal zodat het beheerteam uw rapport grondig kan onderzoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top