Adventisten Singles Review

Onze beoordeling

The Adventist Singles beweert de leidende adventistische datingsite te zijn voor duizenden leden die hetzelfde christelijke geloof delen. Het is een betaalde datingservice met een religieus thema, beheerd door de Sparks Networks, die al enkele van de grootste datingsites op tafel heeft gelegd dienstverleners in de wereld.

Het platform biedt matchmaking-diensten met berichten, foto’s, privacy en andere speciale functies, maar in tegenstelling tot andere datingservices, wil het Adventisten geloof en waarden diep in de gemeenschap brengen. Was het succesvol om dit doel te bereiken, of was het niet aan de verwachting? Lees meer over deze belangrijke details in deze review.

 • Leden reageren actief op berichten, likes en andere activiteiten.
 • De belangrijkste doelgroepen zijn adventistische en christelijke singles die een relatie willen opbouwen met iemand met hetzelfde geloof.
 • Er zijn iets meer vrouwelijke leden, maar het geslacht is evenredig verdeeld.
 • De meeste leden zijn in de leeftijd van 25-34 jaar; heeft slechts enkele jonge gebruikers

Het aantal profielen dat wordt weergegeven in de zoekresultaten is onbeperkt. De site blijft profielen toevoegen aan de resultaten zolang er nog steeds mensen zijn die aan uw zoekvoorkeuren voldoen.

De volgorde van de zoekresultaten is afhankelijk van uw matchpercentage. Profielen met een hoger overeenkomstpercentage verschijnen eerst bovenaan de zoeklijst. Dit betekent dat de mensen die naar voren komen als beste zoekopdrachten een grotere kans hebben om berichten te ontvangen en liefde te vinden. 

Als je bovenaan wilt verschijnen, kun je de a-la-cartefunctie “Spotlight” kopen. Met deze functie kun je bovenop de zoekopdrachten van je wedstrijden verschijnen.

Vrouwtjes Mannen

Leeftijdsverdeling

 • 18-24
 • 25-34
 • 35-44
 • 45-54
 • 55+

Inschrijven

 • Het is niet nodig om een ​​persoonlijkheidstest in te vullen; er is alleen basisinformatie nodig.
 • Je moet ten minste één hoofdfoto uploaden waarop je gezicht duidelijk te zien is.
 • U moet iets in het gedeelte over mij schrijven (vak) voordat u verder kunt gaan naar de site.
 • De site heeft je geboortedatum nodig om te verifiëren dat je 18 jaar of ouder bent.

Adventist Singles implementeert een zeer strikt verificatieproces. De site hecht meer waarde aan de kwaliteit van zijn ledenbestand dan aan kwantiteit. Hiermee kunt u geen registratiestappen overslaan. Je moet ook minstens één foto uploaden waarop je gezicht duidelijk te zien is. Het wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de sitemoderators.

U kunt een account maken met een e-mailadres of een Facebook-account. De site controleert of de accounts authentiek zijn. Recent gemaakte accounts zonder inhoud genereren rode vlaggen en worden onmiddellijk geblokkeerd door de site, dus het is uiterst moeilijk om een ​​nepaccount te maken. Het hele registratieproces duurt maximaal vijf minuten.

Contact maken

 • U kunt een bericht sturen of een “zwaai” geven om in contact te komen met een ander lid.
 • Ongeacht uw lidmaatschap kunt u berichten sturen naar iedereen op de site.
 • De zoekfunctie omvat geslacht, locatie, afstand, leeftijd, lengte, opleidingsniveau en burgerlijke staat.
 • Je wedstrijden worden willekeurig maar zorgvuldig geselecteerd door het geavanceerde matchmaking-algoritme van de site.
 • Contact opnemen via gratis zoeken of aanbeveling.

Het zoeken naar een match in Adventist Singles is een stuk eenvoudiger geworden en het is gratis beschikbaar. Uw hoofdpagina toont meerdere profielen gepresenteerd in een tegelweergave. Deze profielen zijn uw wedstrijden, die willekeurig maar zorgvuldig worden geselecteerd door het matchmaking-systeem van de site.

Elke tegel toont de profielfoto en essentiële details over een lid. Met deze functie kunt u ook verbinding maken met anderen die zich niet in de buurt van uw locatie bevinden.

Het plaatsen van persoonlijke contactgegevens is strikt verboden door de site om veiligheidsredenen. Als u met een ander lid wilt communiceren, moet u contact met hem / haar opnemen om informatie uit te wisselen.

Profielkwaliteit

 • U kunt de hoofdfoto van een lid zien, zelfs als u slechts een gratis lid bent.
 • De meeste leden vullen hun vak ‘Over mij’ op een zeer gedetailleerde manier in.
 • De profielinformatie is zelfs toegankelijk voor niet-betalende leden.
 • Elk profiel toont de leeftijd, locatie, beroep, opleidingsniveau, burgerlijke staat en een ‘over mij’-beschrijvingsvak.

  Je zult merken dat de foto’s op Adventist Singles van goede kwaliteit zijn. Dit komt omdat de site een strikte standaard voor profielfoto hanteert. Alle foto’s moeten het gezicht van de gebruiker duidelijk laten zien, anders worden ze geweigerd. U kunt uw fotoalbum maken, maar u kunt maximaal zes foto’s uploaden.

  Profielen op de site zijn zeer gedetailleerd omdat het registratieproces niet kan worden overgeslagen. Informatie over het beroep van de leden (werk), opleidingsniveau en huwelijkse staat is beschikbaar op de profielen. De online status van een lid wordt daar ook weerspiegeld.

  App

  • Het ontwerp van de app is duidelijk, passend en eenvoudig.
  • App heeft vergelijkbare functies en functies met de desktopversie.
  • Mobiele app is gratis te downloaden, gratis bij in-app aankopen in de Play Store of App Store
  • App heeft meer dan 1.000 installaties, met een relatief eerlijke beoordeling van klanten
  • Vereist dat uw Apple-apparaat versie 10 of hoger is; vereist dat uw Android-apparaat versie 5 of hoger is
  • Nieuwe installaties op maandelijkse basis zijn gemiddeld 67.3 leden
  • Dagelijkse gebruikers van de app zijn gemiddeld 15% van het totale aantal geregistreerde leden

  De Adventist Singles-app is heel gemakkelijk te gebruiken. Dankzij het eenvoudige ontwerp zult u geen moeite hebben om vertrouwd te raken met de gebruikersinterface.

  De gebruikersinterface is verdeeld in vijf secties: instellingen voor thuis, berichten, likes, zoeken en account. U zult gemakkelijk vinden wat u zoekt, zelfs als het de eerste keer is dat u de app gebruikt.

  De app heeft ook alle functionaliteiten die de desktopversie heeft. De app is een geschikter platform voor u als u een veel handiger datingervaring wilt. Met de mobiele app kun je Adventist Singles overal mee naartoe nemen, zolang er wifi is. De desktopversie geeft echter grotere profielfoto’s weer, zodat foto’s duidelijker worden bekeken via laptop of computer.

  Real Life Review

  “Ik wil zoveel mogelijk liefde vinden en een levenspartner hebben die hetzelfde geloof deelt als ik. Ik heb al veel datingsites geprobeerd en ik moet zeggen dat het buitengewoon moeilijk is iemand te vinden die religieus is Zevende-dags Adventisten-lid. De meeste sites die ik ken, bevatten geen religie in hun profielinformatie. Dus het gaf me zeker hoop toen ik hoorde over datingdiensten die zich richten op singles met religieuze voorkeuren als prioriteit. Mijn vriend van de kerk raadde het aan om ik. Het was leuk om hier tot nu toe te zijn. De mensen hier zijn oprecht en ik krijg nooit die ongevraagde onbeleefde berichten die je gewoonlijk op andere sites krijgt. Ik hoop snel mijn speciale iemand te vinden! ” -Johanna, 32

  Ontwerp en bruikbaarheid

  Het website-ontwerp is netjes en overzichtelijk. Het is gemakkelijk om te vinden wat u zoekt. De functies zijn onderverdeeld in handige secties die gemakkelijk te begrijpen zijn. De profielfoto’s zijn duidelijk en groot genoeg om het gezicht van de gebruiker te zien. De site is belichaamd in een combinatie van witte en paarse kleuren, die de aandacht trekken wanneer u een pagina bezoekt.

  Adventisten singles kosten en prijzen

  Gratis diensten

  • Upload maximaal 6 foto’s
  • Zoek leden
  • Account aanmaken
  • Sturen "Smiles"
  • Zoals een profiel

  Op services gebaseerde vergoedingen

  • "Spotlight" voorzien zijn van
  • Verzend onbeperkt berichten
  • Browse anoniem
  • Lees ontvangsten
  • Toegang tot alle foto’s
  Duur / Credits / Munten Kosten per maandTotaal
  Abonnement
  1 maand 49,99 USD / Maand 49,99 USD
  3 maanden 11,66 USD / maand 34,99 USD
  5 maanden 5.00 USD / Maand 24,99 USD

  Zijn adventistische singles duur of goedkoop?

  In vergelijking met andere aanbieders is Adventist Singles goedkoop.

  Betalingsmogelijkheden

  • Kredietkaart

  Automatische verlenging is ingeschakeld bij elke aankoop van een abonnement. Als u uw abonnement via de website of Android-app hebt gekocht, kunt u de automatische verlengingsfunctie op elk moment vóór de verlengingsdatum in uw accountinstellingen uitschakelen. Wacht op de bevestigingsmail. U blijft toegang hebben tot de betaalde functies gedurende de rest van uw abonnementstijd.

  De functie “Spotlight” markeert je profiel bovenaan de zoekopdrachten van je wedstrijden. Het is niet nodig om een ​​abonnement te hebben om deze a-la-carte-functie te kopen. Je kunt het krijgen voor $ 2,99 (1 dag), $ 6,99 (7 ​​dagen) en $ 14,99 (30 dagen).

  Speciale functies

  Naast strikte beveiligingsrichtlijnen hebben Adventist Singles ook de volgende speciale functies om de datingervaring te verbeteren:

  Spotlight

  Maak een streep en blijf altijd op de hoogte van de zoekopdrachten van uw potentiële partners. Om uw Adventist Single-ervaring te maximaliseren, kunt u met behulp van deze functie bovenaan de zoeklijst verschijnen. Met een hoge zichtbaarheid op de site vergroot u uw kansen om meer berichten en wedstrijden te ontvangen.

  Kijkboek

  Ontvang meerdere willekeurige profielresultaten buiten uw locatiebereik. Deze functie geeft profielen weer in een tegelweergave. U kunt door deze tegels bladeren om andere gebruikers te bekijken en een korte samenvatting van hun profielen te bekijken.

  messaging+

  Communiceer met elk lid van de site, ongeacht hun abonnementsstatus. Zodra u een premium-abonnement hebt, kunt u onbeperkt berichten naar iedereen sturen, ongeacht hun lidmaatschapsgraad.

  Onze beoordeling

  Inschrijven: 4.0 / 5
  Contact maken: 4.0 / 5
  Profielkwaliteit: 4.0 / 5
  App: 4.0 / 5
  Real Life Review: 4.0 / 5

  Conclusie van de redactie

  Adventist Singles heeft eindelijk een veilige datingruimte gecreëerd voor religieuze singles. Het is bewezen succesvol te zijn geweest bij het blokkeren van ongewenste nepaccounts. Veiligheid is hun belangrijkste prioriteit, zoals blijkt uit hun voortdurende inspanningen om zo nu en dan online datingrichtlijnen over veiligheid en privacy te lanceren. Hun verificatieproces is ook een moeilijke noot om te kraken, omdat nepprofielen binnen enkele uren worden gedetecteerd. Het wil zich meer richten op het brengen van een kwaliteitspool van adventisten in plaats van het met veel mensen in te vullen. De site biedt eenvoudige functionaliteiten die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden. Zowel de app- als de desktopversie heeft soepele navigatie-interfaces, perfect voor tech-beginners. Geïnteresseerd? Meld je aan en probeer Adventist Singles zelf!

  FAQ

  Usability

  Wat is “LookBook” in Adventist Singles?

  Op de “LookBook” -pagina ziet u de profielfoto van het lid, de weergavenaam, de leeftijd, de locatie, “Match Percentage” en “Essay”.

  Wat gebeurt er als ik een lid doorgeef in “LookBook?”

  Als u een Adventist Singles-lid doorgeeft in “LookBook”, worden deze niet op de hoogte gebracht. Alleen wederzijdse likes worden op de hoogte gebracht.

  Waarvoor zijn “Discovery Preferences” van Adventist Singles bedoeld?

  Uw “Ontdekkingsvoorkeuren” bepalen de profielen die worden weergegeven op uw “Bladeren” -pagina evenals de “Matches” die u krijgt.

  Hoe wijzig ik mijn “Ontdekkingsvoorkeuren”?

  Je kunt je Adventist Singles-zoekinstellingen beheren door op de miniatuur van je profielfoto in de rechterbovenhoek te klikken en “Ontdekkingsvoorkeuren” te selecteren.

  Hoe wijzig ik mijn locatie in Adventist Singles?

  Wijzig uw profiellocatie door te klikken op de miniatuur van uw profielfoto in de rechterbovenhoek en ‘Accountinstellingen’ te selecteren. Voer uw huidige stad of postcode in onder het gedeelte “Accountinfo” en klik op “Opslaan”.

  Veiligheid

  Hoe kan ik voorkomen dat een lid contact met me opneemt in Adventist Singles?

  U kunt een lid blokkeren terwijl u zijn communicatie bekijkt op de pagina “Berichten”. Klik op het horizontale menu met drie stippen en selecteer vervolgens “Blokkeren”.

  Hoe meld ik een ander Adventist Singles-lid?

  Als u ongepaste of beledigende communicatie heeft ontvangen, kunt u deze melden. Terwijl u het profiel bekijkt van het lid dat u wilt melden, klikt u op het horizontale menu met drie stippen onder de profielfoto van een lid. Selecteer “Melden” en klik vervolgens op Verzenden.

  Kan ik mijn persoonlijke informatie openbaar maken voor andere leden van Adventist Singles?

  Voor uw eigen bescherming en om de veiligheid van alle Adventist Singles-leden te waarborgen, is het plaatsen van persoonlijke contactgegevens door de site verboden.

  Is Adventist Singles aangesloten bij een religieuze organisatie?

  Adventist Singles is niet aangesloten bij de Algemene Conferentie van Zevende-dags Adventisten of enige entiteit van de Zevende-dags Adventisten Kerkorganisatie.

  Moet ik premium lid zijn om de functie “Spotlight” te kopen?

  Het is niet nodig om een ​​abonnement te hebben om deze a-la-carte-functie te kopen. Door deze functie te kopen, zal je Adventist Singles-profiel bovenaan de zoekpagina opvallen.

  Lidmaatschap

  Hoe verwijder ik mijn Adventist Singles-profiel?

  Als je klaar bent om je profiel permanent te verwijderen, klik je op de miniatuur van je profielfoto in de rechterbovenhoek van je ‘Profielpagina’. Klik op “Profielweergave-instellingen” en vervolgens op “Profiel permanent verwijderen”.

  Kan ik mijn Adventist Singles-profiel verbergen terwijl ik zoek of blader?

  Ja, de mogelijkheid om anoniem te bladeren is een functie die wordt geleverd met een betaald abonnement.

  Wat is “Messaging +” in Adventist Singles?

  “Messaging +” is een premium-abonnementsfunctie waarmee u rechtstreeks met elk lid in de Adventist Singles-gemeenschap kunt communiceren, of ze nu een betaald lid zijn of niet.

  Hoe weet ik of een lid mijn bericht heeft gelezen??

  Alle abonnees van Adventist Singles kunnen zien of andere leden hun berichten hebben gelezen. Wanneer u uw berichten bekijkt met een ander lid, kunt u kijken of er tekst staat die “gelezen” zegt onder het meest recente bericht. Deze indicator wordt felgroen weergegeven.

  Waar kan ik de abonnementsprijs zien??

  Log in en klik op de link ‘Alle functies ontvangen’ in de rechterbovenhoek van een pagina om de beschikbare abonnementopties en kosten van Adventist Singles te zien..

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Back to top